2012. március 9., péntek

Hol vagy?

1 Mozes 3,9
*Mi alltalaban emberek, (magambol kiindulva)szeretjuk vagy hajlamosak vagyunk olyat mondani vagy gondolni hogy Istenem ezt miert engedted meg,meg ehhez hasonlo mondatok..Ha az eletben rosszul sul el valami,nagy katasztrofa tortenik, vagy valami olyasmi er bennunket ami nagyon faj akkor rogton azt kerdezzuk "istenem hol vagy?" es ilyenkor olyan konnyen meg tudok(tudunk) alazkodni mikor problema van s latjuk hogy magunkba nem tudjuk megoldani a dolgokat...
* Azt olvastam ma hogy " ....aki ezt kerdi ,az nem tudja,vagy elfelejtette,hogy Isten sokkal hamarabb feltette nekunk ezt a kerdest:hol vagy??
*Nem tudom hogy ki hol van eppen ,merre tart,en tudom hol vagyok,hogy merre tartok.Gondolom te is!? Ha nem tudnad akkor ideje lenne rajonni,(megalazkodni) meg nem keso!
*Hallgasd meg legyszives ha szeretned a blogomra feltoltottem egy ipodot zenekkel s azt az eneket hogy Friderika-"hullj lagy eso" azt mondja hogy terj vissza az utra...ha vissza terunk az utra(keskeny utra)akkor biztos fogunk tudni valaszt adni,hogy hol vagyunk :)
* ez nekem is lecke hogy tudjam mindig hogy hol a helyem s hogy meg is alljam a helyem ami nagyon fontos! szeretettel: Zizzents