2012. augusztus 1., szerda

Gondolkodtam

azon,hogy most írjam e ki vagy inkább tartsam meg magamnak?.
Megosztom.  Eljött az Augusztus 1 :)  Ilyéséknél "csak" annyit jelent,hogy 6 éve annak,hogy "megismertem" kedves férjemet,Tibit. Hm :) Kérdezte töllem valaki,hogy mi mindent megünneplünk?:) Hát addig még nem felejtem el a napokat és eszembe jútnak a nekünk fontos dátumok addig igen :) igaz van pár belöllük kb.8 dátumról lenne szó. Jó most nem ugy kell elképzelni az ünneplést,mint mikor szülinapot ünneplünk vagy házasság évforulot....
 Ennyit a bekezdéshez :) Folytatnám azzal hogy sok minden volt  ebben az időszakban jó,rossz. Nagyon hálás vagyok Istennek azért a napért(aug.1) és annak a napnak is amikor végre "megérkezett az az igevers is " ami választ adott arra a nagy kérdésemre,hogy de tényleg Ő az? Ő kell legyen vagy sem? Hát Ő :) Szerelmes vagyok és nagyon szeretem a Tibimet :)
u.i Szívet tudom hogy te is el olvasod, Nagyon szeretlek s   örülök,hogy akkor a kissziklán elmosolyogtad magad :)(te tudod miől beszélek,) és még néhányan :)
  Ajándékot is megmutatom jo? : D


 :)JÁTÉK:

      Meg tudjátok fejteni a kissziklás mondatot? arra kérlek hogy az aki tudja mert el mondtam neki az nem játszhat!szóval lelkiismeretesen játszani :)