2012. március 17., szombat

Apcsel.26.21a

* "De mivel az Isten mind e mai napig megsegitett,itt allok es bizonysagot teszek kicsinyeknek es nagyoknak..." Csutortokon a gyulibe ez is fel volt olvasva s tetszett nekem ez a par sor itt hogy :"de mivel az Isten mind e mai napig mesegitett"olyan jol hangzik ez,s jo halat adni ezert hogy mind eddig Isten volt aki velem,velunk volt s segitett a probakon,nehezsegeken,velunk volt oromunbken(is:)
* Nehez bizonyos dolgokat(terheket)hordozni?


1. eloszor is ontsd ki a szived Neki!
2. Alazkodj(unk) meg s engedd(juk) el a erveidett(es sok mast is) es akkor Isten megerosit es felemel!
3.Hidd(higgyem) el az iget s vedd(vegyuk) komolyan!( neked mit jelent az hogy komolyan venni Isten igejet? elore is koszonom a valaszokat!)
4.es azt is fogadjuk el es higgyuk h Isten az aki segithet.
ne felejtsuk el sem akkor amikor "olyan jol megy sorunk" hogy csakis Isten volt az aki segitett neked! mert olyankor olyan hamar el felejtjuk azt hogy igazabol Istene a dicsosseg mindenert,es ilyenkor azt gondoljuk hogy ha minden jol megy akkor kicsit fere tesszuk a kepbol Istent s mikor pedig vlami problema akad akkor mar rokton terdeinkre ereszkedunk.

2 megjegyzés:

mutter írta...

komolyan venni Isten igéjét számomra azt jelenti, hogy elhiszem, ha fedd, ha bátorít és megfogadom, ha tanácsol. pl. most az áétalad idézett sorokkal adok hálát, hogy "mindezidáig megsegített, s itt állok..."

ZizzenTS :) írta...

koszi