2009. február 3., kedd

Remenysegrol


Tegnap este noi kor volt ahol fiatal lanyok,fiatalasszonyok,es idosebbek vettunk reszt. ezen az alkamon a vendeg meghivott Borzasi Marta neni volt,aki a Remenysegrol beszelt a 71-ik Zsoltar alapjan.az oregember konyorgeserol votl szo benne es 3 pontrol fejtett jobban ki
*a zsoltariro szamon tartja Isten tetteit,aldasait;
*beszel ezekrol;
*igy remenyseggel tekint a jovobe;

--
leirok most par dolgot ami ezek a pontok kifetesebol megertettem es az az pedig hogy a Satannak is az a terve,hogy ha nem is ejt el,de ejtsen ketsegbe.A zsoltariro is a multbol hozza amire a jelenben epit.Es emlekezteti magat arra,mit tett Isten az o eletebe,emlekezik az aldasokra amivel megaldotta ot.
--
es mi nagyon konnyen atlepunk,mikor Isten csodat tesz,ateljuk megkoszonjuk...es talan ennyi.. --a zsoltariro a viharokrol is tud beszelni,mert Istennel van kapcsolatban. -- es az utolso pontnal a remenyseggel tekint a jovobe az nagyon teteszett mikor megemlitette Marta neni a zsoltarosrolhogy remenykedve tekint a jovoje fele,mert tudja,hogy holnap is meg fogja tenni Isten az O reszet,ahogya multban is megetette.
es azval fejezte be hogy ha ismerjuk azt az Istent,aki latja azt,amit mi meg nem,akkor se nincs okunk a felelemre,szamjuk oda magunkat a REMENYSEGRE,a Bele vetett BIZALOMRA,hogy tenyleg be is teljunk ezekkel a kilatastalan helyzetekben is.
ennel rovidebben nem tudtam le irni:)

Nincsenek megjegyzések: