2009. február 15., vasárnap

nyugalom napja


Szep nyugis napom volt ma,ami ritkan adodik:)
Reggel 8ra mentem felvaltani az imatkozokat meg 1 lannyal:)(imalanc volt)es olyan jo volt,gondoltam nehezen fog eltelni 1 ora dehat nagyon hamar el telt,voltak imatemak le irva pappirokra es azokert kelletett hogy imadkozzunk,es leginkabb az evangelicacios 7ert.
Utanna be mentunk 9tol ifire ott is nagyon jo volt!bunbanatra voltunk kerve,es kozben 1jot enekeltunk,(Tibinek ma kulonosen jo kedve voltPusok gitarosnak:),azt kovetoen pedig fent volt bibliaora.istentisztelet utan pedig,testveri ora:)
Delutanra jottek a szalontai gyulibol paran es ok szolgaltak,nekem nagyon tetszett,gyonyoruen enekeltek es jok voltak a bizonysag tetelek is:) hat roviden ennyi a mai naprol
Most delutan Boros Gyula a szalontai gyulekezetnek a pasztora hirdette az iget es 1 mondata nagyon tetszett az mikro mondta hogy az a ¨de¨ szocska sokakat padlora tud kuldeni
pl sokan megtertunk de...es akkor talalunk kifogasokat
 hogy mar elfogyott az elso szeretetunk, nem eg bennunk ugy a vagy, nem munkalkodik ugy a szentlelek es ez a de mely annyi mindent magaba rejt, a padlora kuld sokakat.
mna hat kb ennyi lenne a mai napbol is:) holnap folytatom Kamillaval meg Hedivel:)

3 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

köszönöm, hogy leírtad. azért is mert mi nem tudtunk bent lenni Mátéval. jó így is csemegézni nekem. áldott hetet, zizikém:)!

Kriszta írta...

ó, én is nagyon örülök a beszámolónak:)
És szépen leírtad.

Hilda írta...

De jóóóó , hogy leírtad Roland miatt ezt a mondatot nem hallottam :P